Alaşehir'de motosiklet sürücülerine denetim

Manisa'nın Alaşehir ilçesinin kırsal Yeşilyurt ve Killik mahallerindeki denetimlerde, evraklarında eksiklikler bulunan 44 motosiklet trafikten men edildi.  1'i çalıntı 5'i yakalama kararı bulunan toplam 6 motosiklete el konuldu. Trafik kurallarının ihlal eden 106 motosiklet sürücüsüne de çeşitli miktarlarda para cezaları kesildi.

14 Ekim 2022 Cuma 18:07
Alaşehir'de motosiklet sürücülerine denetim

Alaşehir'in kırsal Yeşilyurt ve Killik mahallerinde, motosikletlerin karıştığı kazaları en aza indirmek ve yaralanma ve ölümlerinin önüne geçmek amacıyla, jandarma ekipleri tarafından motosiklet sürücülerine yönelik trafik denetimi yapıldı. Denetime, Alaşehir İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekiplerinin yanı sıra Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar ve Salihli ilçelerinden jandarma ekipleri destek verdi. Denetimlerde plakasız, çalıntı ve evraklarında eksiklik olan motosikletlere işlem yapıldı. Denetimlerde, evraklarında eksiklikler bulunan 44 motosiklet trafikten men edildi. 1'i çalıntı 5'i yakalama kararı bulunan toplam 6 motosiklete el konuldu. Trafik kurallarının ihlal eden 106 motosiklet sürücüsüne de çeşitli miktarlarda para cezaları kesildi. Alaşehir İlçe Jandarma Trafik Komutanı Başçavuş Mehmet Can Hazer, denetimlerin bundan sonra da devam edeceğini söyledi. (DHA)
 

Son Güncelleme: 15.10.2022 00:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176