Altay gurbette gülmek istiyor

Altay, pazar günü deplasmanda oynayacağı Ankara Keçiörengücü maçına iddialı hazırlanıyor. Üst üste mağlubiyet yaşayan Altay, gurbette gülmek istiyor.

27 Ocak 2023 Cuma 12:57
Altay gurbette gülmek istiyor

Spor Toto 1'inci Lig'de son 4 maçını üst üste kaybedip düşme hattına yaklaşan Altay, pazar günü deplasmanda oynayacağı Ankara Keçiörengücü maçına iddialı hazırlanırken, siyah-beyazlılar özellikle dış sahada kötü bir performans ortaya koydu.

Son olarak İzmir'de Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda Altınordu'yu 2-0 yenen siyah-beyazlılar art arda son 4 deplasman maçından puan alamadı. Gürsel Aksel Stadı'nda çıkan olaylar nedeniyle Göztepe maçında 3-0 hükmen mağlup ilan edilen Altay, Denizlispor'a 2-1, Tuzlaspor'a 4-1 ve Yılport Samsunspor'a yine 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Geçen hafta ise evinde Pendikspor'a 4-1'lik skorla boyun eğen Altay bir türlü kötü gidişi durduramadı. 

(DHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176