Aydın 19 Mayıs coşkusunu Soner Kabadayı ile yaşadı

AYDIN'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında ünlü şarkıcı Soner Kabadayı sahne aldı.

20 Mayıs 2023 Cumartesi 10:24
Aydın 19 Mayıs coşkusunu Soner Kabadayı ile yaşadı

Kabadayı, konser alanını dolduran kalabalığı hareketli şarkılarıyla coşturdu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşku içerisinde kutladı. Öncek gün akşam sahneye çıkan Melek Mosso'nun ardından dün akşam ise Soner Sarıkabadayı Aydınlılarla buluştu. Atatürk Kent Meydanı'ndaki konserde Kabadayı, 'Kutsal Toprak', 'Boza Boza', 'Buz' ve 'Gel De Uyu' ve 'Kendileri' gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Meydanı dolduran kalabalık da zaman zaman dev bir koro halinde şarkılara bulundukları yerden eşlik etti. Kabadayı, konserin sonunda uzun süre alkış aldı.
Konserde sahneye gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.(DHA)
 

Son Güncelleme: 20.05.2023 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.