Manisalı kuaförlere eğlenceli eğitim

Manisa Berberler ve Kuaförler Odası’nın üyeleri için düzenlediği işletme, keratin ve topuz eğitimi Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin katılımıyla gerçekleşti.

30 Eylül 2023 Cumartesi 13:58
Manisalı kuaförlere eğlenceli eğitim

Manisa Berberler ve Kuaförler Odası üyeleri için işletme, keratin ve topuz eğitimi düzenledi. MASKİ İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleşen eğitimde İzmir İzkuder Şhow ekibinin muhteşem gösterisi ve ünlü eğitmenlerin bilgi paylaşımı ile Manisalı kuaförler güzel bir gece geçirdi. Programın açılışında konuşan Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Adem Şahin, üyelerine birlik ve beraberlik vurgusu yaparak üyelerinden çalışmalarına destek olmalarını istedi. Şahin, “Bu bir başlangıç diyerek çıktığımız bu yolda mesai mefhumu gözetmeden çalışmaya devam ediyoruz. Sizlerden aldığımız güçle her geçen gün gücümüze güç katmaya devam ediyoruz. Bugün burada da bunu bir kez daha bizlere hissettirdiniz. Sizlerin bizlerden beklentilerini biliyor ve bunun için doğru zamanı bekliyor ve bu doğrultuda emin adımlarla çalışmalara devam ediyoruz. Bu gece burada olmamızı sağlayan sponsor firmalarımıza ve eğitmenlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Programımıza katılan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye de odamıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 
Ünlü eğitmen Mehmet Aktekin İşletme ve Keratin eğitimi verirken Topuz eğitmeni Önder Kılınç ise dört farklı saç topuzu yaparak Manisalı kuaförlere teknik bilgi paylaşımında bulundu. Geceye damga vuran İzmir İZKUDER Şhow ekibinin gösterisi büyük beğeni toplarken gecenin sonunda sponsor firmalar tarafından sürpriz hediye ve tüm katılımcılara hediyeler dağıtıldı. Manisalı kuaförler güzel bir eğitim olduğunu ve bu eğitimlerin Başkan Şahin’den daha sıklıkta olmasını istedi.

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
ManisaManisa Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176