Yunusemre Belediyesi işçilerinden Başkan Çerçi'ye davul zurnalı teşekkür

Manisa'nın Yunusemre Belediyesi çalışanları aldıkları yüzde 78 zam sonrası Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'yi, şantiyede davul zurna ile karşıladı. 'İşçi babası Mehmet Çerçi, her zaman yanımızdasınız' pankart açan belediye işçileri, Başkan Çerçi'ye teşekkür etti.

22 Temmuz 2022 Cuma 12:36
Yunusemre Belediyesi işçilerinden Başkan Çerçi'ye davul zurnalı teşekkür

Yunusemre Belediyesi işçileri aldıkları yüzde 78'lik zammı belediye şantiyesinde davul zurna ile kutladı. İşçiler, kendileri ile bir araya gelen Yunusemre Belediye Başkanı'nı pankartlarla ve 'En büyük başkan bizim başkan' sloganlarıyla karşıladı. Ziyarette Belediye Başkanı Çerçi'ye, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve daire müdürleri eşlik etti. Manisa'da en yüksek zammı Yunusemre Belediyesi'nin verdiğini dile getiren Hizmet İş Sendikası Manisa 1 No'lu Şube Başkanı Okan Polat, Başkan Dr. Mehmet Çerçi'ye teşekkür etti. Polat burada yaptığı konuşmada, "Yüzde 78 zam aldık. Bu şu ana kadar Manisa'da görülen en yüksek zamdır" dedi.

İŞÇİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
Konuşması sırasında duygusal anlar yaşayan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ise "Biz büyük bir aileyiz. Teşkilatımız, işçi ve memur kardeşlerimiz ile büyük projeler yaparak önemli işler ortaya koyduk. Söz verdiğimiz projelerimiz var. Bu makamlar gelip, geçici ama bu şehre bu insanlara hizmet etmenin onurunu yaşayacağız. Hiçbir işçimizi mağdur etmeyiz. Belediye bütçesinin el verdiği maksimum oranı işçi kardeşlerimize verdik. Helali hoş, hayırlı olsun. Hem eserleri yapacağız hem de işçi kardeşlerimizi mağdur etmeyeceğiz. İşçimiz, çalışanımızın her daim yanındayız. İnanmak ve daha çok gayret etmek için varız" dedi. Belediye Başkanı Çerçi konuşmaların ardından işçilerle birlikte halay çekip, zeybek oynadı.
Yunusemre Belediyesi'nde yüzde 78'lik zamla en düşük işçi maaşı 7 bin 924 TL oldu.(DHA)

Son Güncelleme: 22.07.2022 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.