Sokak köpeğinin başına talih kuşu kondu: Bazen hayaller gerçekleşir

Ünlü rock müziği grubu Oasis'in solisti ve kurucusu müzisyen Liam Gallagher, Tayland'da terk edilmiş bir sokak köpeğini sahiplendi. Tayland’daki barınağın sahibi ve sahiplendirmeyi yapan Niall Harbison “Bazen hayaller gerçekleşir” yorumunu yaptı.

23 Eylül 2023 Cumartesi 14:41
Sokak köpeğinin başına talih kuşu kondu: Bazen hayaller gerçekleşir

Tayland’daki sokak köpeklerine yardım eden ve onları sokaktan kurtaran İrlandalı hayvan sever Niall Harbison, 19 Eylül’de sosyal medyadan yaptığı paylaşımda kurtarmış olduğu köpeğin ünlü solist Liam Gallagher’ın sahiplendiğini duyurdu. Harbison, Buttons adlı köpeğin görüntülerini derleyerek “Bazen rüyalar gerçekleşir” mesajıyla yavru köpeğin Liam Gallagher ile çekilmiş görüntüsünü paylaştı. Harbison açıklamasında “Tayland ormanlarından bu noktaya geldi. Başardın, cesur küçük kız. O Liam Gallagher’ın emin ellerinde” dedi.

(DHA)
 

Son Güncelleme: 23.09.2023 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.