Bülent Arınç istedi, Cumhurbaşkanı Erdoğan kırmadı! Fiyatı artırdı

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç’a yakınlığıyla bilinen Gazeteci Ömer Şahin, üzüm fiyatlarıyla ilgili çok konuşulacak bir iddiayı gündeme getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kuru üzüm fiyatını 25 TL olarak açıklayacağını söyleyen Şahin, Bülent Arınç’ın Cumhurbaşkanı ile görüşmesinin ardından fiyatın 27 TL’ye yükseltildiğini söyledi.

25 Ağustos 2022 Perşembe 21:58
Bülent Arınç istedi, Cumhurbaşkanı Erdoğan kırmadı! Fiyatı artırdı

BÜLENT ARINÇ İSTEDİ, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÜZÜM FİYATINI YÜKSELTTİ

Geçtiğimiz Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Manisa’da açıklanan üzüm fiyatına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. TV5’de Alper İnaç’ın sunduğu Ankara Bürosu programına konuk olan Gazeteci Ömer Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM eski Başkanı Bülent Arınç arasında geçen diyaloğu anlattı.

Bülent Arınç’a yakınlığıyla bilinen Ömer Şahin, “Bir gün önce gelen fiyat 22-23 TL idi. Bülent Arınç’ın devreye girmesiyle birlikte fiyat yükseldi” iddiasını dile getirdi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Arınç’ın uzun süre sohbet ettiğini dile getiren Şahin, ‘’Bülent Arınç Manisa’dan İzmir’e geçti cumhurbaşkanını karşıladı. Helikopterde Manisa’ya cumhurbaşkanı ile beraber geldi. Üzüm fiyatları hakkında uzun süre sohbet ettiler. Bir gün önce, üzüm fiyatının 25 TL olacağı söyleniyordu. Arınç’ın devreye girmesiyle birlikte yükseldi. Üzüm fiyatının yükselmesinde Arınç’ın çok katkısı olduğunu milletvekilleri söyledi” ifadelerini kullandı. Arınç etkisine rağmen üretici memnun değil.

Son Güncelleme: 25.08.2022 22:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176