Arınç, TBMM'de geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Bitmez için mesaj yayınladı

TBMM eski başkanlarından Bülent Arınç geçtiğimiz gün TBMM genel kurul kürsüsünde yaptığı konuşmasının hemen ardından fenalaşarak yere düşen, hastaneye kaldırılıp tedavisi sürerken acı haberi gelen Milletvekili Hasan Bitmez'in vefatı dolayısıyla X hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi.

14 Aralık 2023 Perşembe 18:42
Arınç, TBMM'de geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Bitmez için mesaj yayınladı

"Kocaeli Milletvekilimiz Hasan Bitmez’in vefatından büyük üzüntü duydum.
TBMM Genel Kurulu’nda Gazze konusundaki hassasiyetini dile getirdiği bir konuşma yaptığı esnada fenalaşmış ve maalesef bugün vefat etmiştir. Kardeşimizin cenaze törenine katılarak taziye dileklerimi de ilettim.
Hasan Bitmez, Milli Görüş Davası’nın inançlı, sadık ve mücadeleci bir ferdiydi. Saadet Partisi Manisa İl Müfettişliği yaptığını da biliyorum. Vefatı parlamentoda ve tüm yurt sathında büyük bir üzüntü meydana getirdi. Uğrunda hayatını feda ettiği Filistin Davası’nın, kundaktaki bebeğinden genci yaşlısına kadar, tüm şehitlerinin Hasan Bitmez kardeşimizi cennetin en güzel makamında karşılayacaklarına inanıyorum. 
Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet, makamı âli olsun. Ailesinin, sevenlerinin ve Millî Görüş camiasının başı sağ olsun."

Son Güncelleme: 14.12.2023 18:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176