Manisa'da cuma namazı sonrası yağmur duası

Manisa'da kuraklık nedeniyle bugün cuma namazı sonrasında yağmur duası yapıldı. Çocuk ve kadınların da el açtığı dua sonrası, pilav dağıtıldı.

14 Ekim 2022 Cuma 16:06
Manisa'da cuma namazı sonrası yağmur duası


Manisa'da, yaklaşan kış mevsimine rağmen henüz yağış düşmemesi üzerine vatandaşlar yağmur duasına çıktı. Şehzadeler ilçesi Alaybey Mahallesi'nde cuma namazı sonrası yağmur duası okundu. Alaybey Cami İmam Hatibi Mustafa Köseoğlu tarafından okunan duaya, cami cemaatinin yanı sıra mahalle halkı da katılım gösterdi. Dua, yapılan pilav hayrı ardından sona erdi. Alaybey Cami İmam Hatibi Mustafa Köseoğlu, "Malum ülkemizde ve Manisa'mızda kuraklık var. Yağmur duası ettik. Rabbimizden rahmet diledik. Allah inşallah Manisa'mıza ve ülkemize afetsiz rahmetler nasip etsin" dedi.
Mahallelilerden Ali Köseoğlu da "Bölgemizde yaşanan kuraklık nedeniyle yağmur duası yapmak istedik. İnşallah, beklediğimiz yağmur gelir" diye konuştu. (DHA)

Son Güncelleme: 15.10.2022 00:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176