20'den fazla suç kaydına çocuk istismarı da eklendi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kaybolan Arife Gökçe olayının baş şüphelisi Sinan Sardoğan, 2018'de 1 çocuğu istismar ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı.

07 Ocak 2023 Cumartesi 14:03
20'den fazla suç kaydına çocuk istismarı da eklendi!

Halk TV'nin haberine göre; Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kaybolan Arife Gökçe olayının baş şüphelisi Sinan Sardoğan, 2018 yılında bir çocuğu istismar ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Müge Anlı ise Sardoğan'ın 23 tane suç kaydı olduğu, 3 kez kadın kaçırdığı, 5 kez taciz suçu işlediği ve tek cezasının izinsiz odun kesmekten 19 gün ceza almak olduğunu duyurmuştu.

Kaybolan Arife Gökçe ve birçok kadını attığı cinsel içerikli mesajlarla tehdit eden Sinan Sardoğan olayında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sardoğan'ın 2018 yılında bir çocuğu istismar ettiği ortaya çıktı.

Avcılar Firuzköy Mahallesi'nde 2018 yılında bir erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunulması ile ilgili çalışma yürüyen polis ekipleri, şüphelinin eşkalinin, bir televizyon kanalında kayıp kadınla ilgili yapılan yayınlara katılan Sardoğan'a benzediğini fark etti.

Bunun üzerine mağdur çocuğun yeniden ifadesine başvurdu. Olayın olduğu zamanlara ait güvenlik kameraları ve mağdur çocuğun ifadesi üzerine cinsel istismar şüphelisinin Sardoğan, olduğu tespit edildi.

Sardoğan, İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Daha önce öz kardeşine de müstehcen mesajlar attığı öğrenilen Sardoğan'ın telefonunda yüzlerce isimsiz kadın numarası olduğu öne sürülüyor.

Son Güncelleme: 07.01.2023 14:31
Anahtar Kelimeler:
Sinan SardoganMüge Anlı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176