Haluk Levent'ten Bahçeli'nin 'Akbaba' yorumuna jet yanıt

Haluk Levent, grup toplantısında yaptığı konuşmada Ahbap'ı ve Babala TV'yi hedef gösteren Devlet Bahçeli'ye yanıt verdi.

14 Şubat 2023 Salı 11:38
Haluk Levent'ten Bahçeli'nin 'Akbaba' yorumuna jet yanıt

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 7 Şubat'tan beri sessizliğini koruyordu. Bugün partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, yardım toplayarak depremzedeler için günlerdir çalışma yürüten Ahbap ve Babala TV'yi hedef almıştı. Bahçeli, "Devletin yapamadığı ne vardır da Ahbapçılar, Babalacılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır. Bu sahtekarların Türk televizyonlarında artık yer almaması lazımdır" sözleriyle tepkisini dile getirmişti.

Çok geçmeden Bahçeli'ye Ahbap kurucusu Haluk Levent'ten yanıt geldi. Twitter hesabı üzerinden açıklamada bulunan Levent, "Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Levent paylaşımında, "Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 14.02.2023 21:45
Anahtar Kelimeler:
BahçeliHaluk Levent Ahbap
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.