Yeğenini kurtarmak için kolunu kestiren depremzede hayatını kaybetti

Kahramanmaraş depremi sonrası Antakya'ya giden Hakan Hatipoğlu, yeğenini kurtarmak için kolunu kestiren depremzedenin hayatını kaybettiğini açıkladı.

09 Şubat 2023 Perşembe 14:44
Yeğenini kurtarmak için kolunu kestiren depremzede hayatını kaybetti

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Antakya'ya giden Hakan Hatipoğlu, enkaz altında kalan bir kişinin, yeğeni olan bebeği kurtarmak için kolunu kestirdiğini açıkladı. Hastaneye kaldırılan depremzede, hayatını kaybetti.

Halk TV'de yer alan habere göre; Hakan Hatipoğlu, depremin ardından Antakya'ya giderek enkaz altında kalan bir kişinin, yeğeni olan bebeği kurtarmak için kolunu kestirdiğini aktardı.

Hatipoğlu sosyal medyadan paylaştığı videoda "Şu binanın içinde bir tane adam var. Arkasında da bebek var. Adamın kolu enkazın altında kalmış ve birazdan kabul etti kolunu kesecekler, arkasındaki bebeğine ulaşmak için. Burada çok büyük bir olay yaşanıyor. Burası televizyonda gördüğünüz gibi değil. O yüzden lütfen yardımlarınızı yapın. Çok önemli, lütfen rica ediyorum. Özellikle Hatay’a Antakya’ya… Çünkü her yer yıkılmış vaziyette. Her yer… Bunun açıklaması yok. Çok feci bir durum" dedi.

Kolunun kesilmesini kabul eden kişinin kaldırıldığı hastanede öldüğünü belirten Hatipoğlu, küçük bebeğin 70 saat sonra kurtarıldığını ifade etti:

“Kolunu feda eden arkadaş Avusturyalı kurtarma ekibi ve AFAD tarafından enkazdan çıkarıldı. İsmi Cuma az önce haber geldi, maalesef hastanede rahmetli olmuş. Saat 19.34 itibarıyla, sonradan yeğeni olduğunu öğrendiğimiz Kevser için aynı ekiplerle birlikte çalışmaya başlıyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok can var göçük altında çok. Yer: Rüstem Tümer Paşa Caddesi Akevler.”

Anahtar Kelimeler:
DepremzedeAntakya Hatay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.