Bodrum'da can yelekli erkek cesedi bulundu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, adalara ve koylara dikilen Türk bayraklarını kontrol eden belediye ekipler, Karaada'da can yelekli erkek cesedi buldu. Göçmene ait olduğu tahmin edilen cesetle ilgili soruşturma başlatıldı.

08 Kasım 2023 Çarşamba 15:24
Bodrum'da can yelekli erkek cesedi bulundu

Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından, ilçe sınırları içerisindeki ada ve koylara Türk bayrakları dikildi. Ekipler, bugün bayrak kontrolü için gittikleri Karaada Küçük Poyraz Koyu yakınında, bir kişinin kayalıklar üzerinde hareketsiz yattığını fark etti. İhbar üzerine Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı ekipleri, bölgede inceleme başlattı. Bir göçmene ait olduğu tahmin edilen ve üzerinde can yeleği bulunan cesedin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlattı. (DHA)

Son Güncelleme: 08.11.2023 16:20
Anahtar Kelimeler:
CesetCan YelekliBodrum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176