Kayıp yüksekokul öğrencisi Ümran'ın denizde cansız bedeni bulundu

Trabzon’da dünden beri kayıp olarak aranan meslek yüksekokulu öğrencisi Ümran A.’nın (19), Vakfıkebir ilçesinde denizde cesedi bulundu.

08 Kasım 2023 Çarşamba 15:30
Kayıp yüksekokul öğrencisi Ümran'ın denizde cansız bedeni bulundu

Tonya Meslek Yüksek Okulu Hasta Bakım Bölümü öğrencisi Ümran A., dün akşam saatlerinde kaldığı yurda gelmedi. Ümrah A.’ya ulaşılamayınca yurt yetkilileri durumu ailesine bildirdi. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu genç kız için arama çalışma başlatıldı, ancak bir sonuç alınamadı.
Vakfıkebir ilçesi Yalıköy Mahallesi’nde balıkçılar, öğle saatlerinde denizde bir ceset görünce Deniz Polis ekipleri ile Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bildirdi. Bölgeye gelen ekiplerin kıyıya çıkarıp, incelemede bulunduğu cesedin, Ümran A.’ya ait olduğu belirlendi. Savcılık incelemesinin ardından genç kızın cansız bedeni, hastane morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (DHA)

Son Güncelleme: 08.11.2023 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.