Eski eşi ile kayınvalidesini öldürüp, intihar etti

Kahramanmaraş'ta Oğuzhan Kuşat, boşandığı eşi Mislina Ölmez ile eski kayınvalidesi Sadet Ölmez'i tabancayla öldürüp, yaşamına son verdi.

01 Eylül 2023 Cuma 11:41
Eski eşi ile kayınvalidesini öldürüp, intihar etti

Olay, dün akşam saatlerinde İsa Divanlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Oğuzhan Kuşat, yanına aldığı 2 tabancayla 1 ay önce boşandığı eski eşi Mislina Ölmez'in ailesiyle yaşadığı eve gitti.

Burada ikili arasında tartışma çıktı; bu sırada Oğuzhan Kuşat, Mislina Ölmez'in başına ateş etti. Kuşat, daha sonra eski kayınvalidesi Sadet Ölmez ile eski kayınbiraderinin eşi Kübra Ölmez'e (30) de ateş açtı.

Mislina Ölmez ile annesi ve yengesi kanlar içinde yerde kalırken, Oğuzhan Kuşat daha sonra tabancayı başına dayayarak ateşledi. İhbarla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Mislina Ölmez ile annesinin öldüğü belirlenirken, Kübra Ölmez ile Oğuzhan Kuşat hastaneye götürüldü. Kuşat, burada hayatını kaybetti. Tedavisi süren Kübra Ölmez'in ise durumunun iyi olduğu belirtildi. Soruşturma sürüyor.

ANNE VE KIZI YAN YANA DEFNEDİLDİ

Kahramanmaraş’ta Oğuzhan Kuşat tarafından tabancayla vurularak öldürülen Mislina Ölmez ile annesi Sadet Ölmez’in cenazeleri otopsinin ardından adli tıptan alınarak Şeyh Adil Camii’ne getirildi. Helallik alınması, cenaze namazlarının kılınmasının ardından  Kapıçam Şehir Mezarlığı’na götürülen Mislina Ölmez ve annesi Sadet Ölmez, gözyaşları içinde yan yana toprağa verildi.

20 GÜN UZAKLAŞTIRMA VERİLMİŞ

Öte yandan Mislina Ölmez ile Oğuzhan Kuşat’ın depremden sonra birlikte kaçtıkları, ailelerinin izin vermesiyle evlendikleri belirtildi. Bir süre sonra aralarında şiddetli geçimsizlik yaşayan çiftin boşandığı ancak Oğuzhan Kuşat’ın eski eşini tehdit etmeye başladığı iddia edildi. Mislina Ölmez’in 20 Temmuz’da Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek Oğuzhan Kuşat’ın kendisini tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu, bunun üzerine Kahramanmaraş Aile Mahkemesi’nin Kuşat hakkında 20 gün uzaklaştırma kararı verdiği ortaya çıktı.

(DHA)

Son Güncelleme: 01.09.2023 17:15
Anahtar Kelimeler:
Kadın Cinayeti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176