Dare Toptan

Türk Halk Müziği sanatçısı Pınar Can'ın da cansız bedenine ulaşıldı

Sahne programı için Kahramanmaraş’a giden ve enkaz altında kaldığı öğrenilen Türk halk müziği sanatçısı Pınar Can’ın da cansız bedenine ulaşıldı.

09 Şubat 2023 Perşembe 13:31
Türk Halk Müziği sanatçısı Pınar Can'ın da cansız bedenine ulaşıldı

Kahramanmaraş’a giden ve enkaz altında kaldığı öğrenilen Türk halk müziğinin genç sanatçılarından Pınar Can’ın, cansız bedenine ulaşıldığı bilgisi geldi.  Kahramanmaraş merkezli şiddetli depremlerde binlerce vatandaşımızı kaybederken, sanat dünyası da ağır kayıplar veriyor.

Sahne programı için Kahramanmaraş’a giden ve enkaz altında kaldığı öğrenilen Türk halk müziği sanatçısı Pınar Can’ın, cansız bedenine ulaşıldığı bilgisi geldi. Acı haberi ses sanatçısı ve yazar Onur Akay duyurdu.

Instagram adresinden paylaşım yapan Akay, “Maalesef az önce acı haber geldi! Şarkıcı arkadaşımız Pınar Can, Kahramanmaraş’a sahne programı için gitmişti. Kaldığı otel yıkılan ve enkaz altında kalan Pınar’ın, maalesef cansız bedenine ulaşıldı. Mekânı cennet olsun, Allah ailesine sabır versin inşallah.” ifadelerini kullandı.

(İGFA) 

Son Güncelleme: 09.02.2023 13:30
Anahtar Kelimeler:
Pınar CanDeprem Maraş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.