Akşener: “Felakete yol açan ihmallerin peşini bırakmayacağız”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erzincan’ın İliç ilçesinde yaşanan maden kaymasına ilişkin, “Felakete yol açan ihmallerin peşini bırakmayacağız” dedi.

14 Şubat 2024 Çarşamba 12:24
Akşener: “Felakete yol açan ihmallerin peşini bırakmayacağız”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün Antalya’da sel felaketinin yaşandığını, Erzincan’ın İliç ilçesinde bulunan altın madeninde de toprak kayması yaşandığını anımsattı. İYİ Parti Genel Akşener, Erzincan’ın İliç ilçesinde yaşanan maden kaymasına ilişkin, “Felakete yol açan ihmallerin peşini bırakmayacağız” dedi.

“Dengesi bozulan doğamız artık alarm veriyor”
“Biz, milletini dinlemeyenlerin; bizi dinlememesine, elbette şaşırmıyoruz” ifadesini kullanan Akşener, “Dengesi bozulan doğamız artık alarm veriyor. İktidarın iflah olmaz rant telaşı göz göre göre, insanlarımızın hayatını, tehlikeye sokuyor. Bitmek bilmeyen, bu sorumsuzluğun faturasını da her defasında, milletimiz ödüyor. 29 Haziran 2022’de, bu kürsüden; Erzincan İliç’teki, altın madenindeki tehlikeye karşı iktidarı uyarmıştım. Hatta bu konuda, İYİ Parti olarak; Meclisimize soru önergeleri de verdik. Ancak iktidar bizi, aşırı duyarlı bulup kulağının üstüne yatmayı tercih etti” diye konuştu. (elipshaber.com)

Anahtar Kelimeler:
Meral AkşenerMaden Kazası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176