Bülent Arınç sözlerinin saptırılmasına sert cevap verdi

Bülent Arınç'ın dün Kocaeli'de gerçekleştirdiği söyleşide, Filistin-İsrail meselesine dair açıklamaları yanlış anlaşılınca sosyal medyadan sert yanıt verdi.

09 Ekim 2023 Pazartesi 13:49
Bülent Arınç sözlerinin saptırılmasına sert cevap verdi

Dün Kocaeli'de gerçekleştirdiğim söyleşide bir soru üzerine Filistin-İsrail meselesine dair bazı açıklamalar yaptım. Bazı gazeteci namdar trollerin dolaşıma soktuğu kırpılmış videonun tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz. Söylediklerimin tamamen arkasında olmakla birlikte tekraren ifade edeyim: "Filistin'de iki farklı yönetim var. Hala barışık değiller. Biraraya gelip seçimlerini dahi yapabilmiş değiller. Onlar birleşmedikçe dünyada güçleri olmaz, olamaz." "Ölenler geri gelmiyor. Yaptıklarınızın neticesinde bir şey elde etmiş olmanız lazım. Siz ne elde ediyorsunuz kan ve gözyaşı." "Biz iki devletli yapıyla ilgili çözümü bir noktaya kadar getirmiştik. Gazze'yi buna yanaştıramıyoruz." "Sıkılı yumrukla el sıkışılmaz." "Olan masum Filistin halkına oluyor." "Biz elbette sizin haklarınızı gözetiriz ama bunun barış içinde olması lazım." "Bitme noktasındaki bir Netanyahu'ya can suyu olanların yaptıklarının sonuçlarının ne olduğunu iyi düşünmesi lazım."

https://twitter.com/bulent_arinc/status/1711329893722591382?s=48

Son Güncelleme: 09.10.2023 17:05
Anahtar Kelimeler:
Bülent Arınç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176