Bülent Arınç'tan Erdoğan'a destek paylaşımı

Bülent Arınç sosyal medya platformu X'te  Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a çalışmalarından dolayı şükranlarını ifade etti.

18 Kasım 2023 Cumartesi 12:26
Bülent Arınç'tan Erdoğan'a destek paylaşımı

Paylaşımında:

Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın Almanya ziyaretleri sırasında Şansölye Olaf Scholz ile birlikte düzenlediği basın toplantısını ilgiyle takip ettim.

Öncelikle belirtmek isterim ki mevzubahis dünya kamuoyuna gerçekleri en üst perdeden haykırmak olduğunda Sayın Erdoğan’ın amasız ve fakatsız bir şekilde benimsediği tutum takdire şayandır. Kendilerinin ülkemiz ve uluslararası camiada bir dünya lideri olarak tanımlanmasının arkasındaki en önemli etkenlerden biri de budur.

Filistin meselesinde öncelikle ateşkesin sağlanması ve ardından da adil ve kalıcı bir barışın temin edilmesi için yapılan çalışmalar oldukça kıymetlidir.

Mesele, adım attığı her mecrada hak bildiğini hiçbir çekince taşımadan savunmak, Müslüman coğrafyasının ve mazlumların sesi olmak olduğunda Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu mücadeleyi takdir ediyor ve kendilerine şükranlarımı sunuyorum.

Anahtar Kelimeler:
Bülent ArınçErdoğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176