Meral Akşener: Böyle bir gerilime ne gerek var

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, artık eski siyasi rekabetin ortamında olduğunu ancak unutulduğunu belirterek, "Eğer yeniden canlandırabilirsek, Türkiye gerçekten demokrasi ile tanışır. Böyle gerilime ne gerek var" dedi.

13 Mart 2024 Çarşamba 15:14
Meral Akşener: Böyle bir gerilime ne gerek var

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Niğde merkezde Şadırvan Park'ta faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek, partisinin Niğde Belediye başkan adayı Naim Osman Erem'e destek istedi. Esnafın bilgilerini dinleyen Akşener, açıklamalarda bulundu. Emeklilere ve seçmelere yönelik konuşan Akşener, "Şimdi siz emeklileri hatırlamaları gerekiyor. Ben esnaf esnaf gezerek bunu hatırlattım. Şimdi bu seçimlerde sizler iki kulakınızı elinize alıp görürseniz, görünün sizin karşınızda hazır ol vaziyetine bakın. Siz bu yerel seçimlerde bir ceza kesin. Ondan sonra iktidar olmak, iktidarda kalmak için bütün partiler burada hazır ol vaziyetinde duracaklar.Bakın, buradan başka gelen yok.Değişmek olan yerel seçimlere giderken, projeler üzerinden, vizyon ve hizmet üzerinden rekabetin olması gerekiyor.Şuculuk, buculuk üzerinden merkezlerden ayrılır.Eskiden ANAP ve DYP O zamanlar böyle cenk gibi değil, her yerde görülüyordu.Şimdi gelen esnafa, esnafın karşısına geçerken esnaf sana sıkıntısını anlatır ve 'Sizler yaptığınızı söylemediniz ama yapmadınız, ben DYP'ye değil ANAP'a oy kaybı' derdi. Bizler bunu unuttuk.Eğer yeniden canlandırabilirsek Türkiye gerçekten demokrasi ile tanışır.Böyle bir gerilime ne gerek var” dedi. (DHA)

Anahtar Kelimeler:
Meral Akşener
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176