Meral Akşener: 'Millet yoksa sen de yoksun Sayın Erdoğan'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerine tepki gösterdi. Akşener, “Asıl, millet varsa, sen varsın millet yoksa sen de yoksun, Sayın Erdoğan. Dolayısıyla, senin yokluğunda ne Ordu, ne de Ordulu kardeşlerim emin ol, hiçbir şey kaybetmez” dedi.

21 Şubat 2024 Çarşamba 11:54
Meral Akşener: 'Millet yoksa sen de yoksun Sayın Erdoğan'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye Büyük Millet Meclis’i (TBMM) Grup Toplantısı’nda gündemi değerlendirdi.  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Biz varsak doğal gaz var, yoksak yok” sözlerine tepki gösterdi. Akşener, “Asıl, millet varsa, sen varsın millet yoksa sen de yoksun, Sayın Erdoğan. Dolayısıyla, senin yokluğunda ne Ordu, ne de Ordulu kardeşlerim emin ol, hiçbir şey kaybetmez” ifadelerini kullandı.

“Felaketlere yol açan tüm ihmallerin hesabını soracağız”
Erzincan İliç’te bulunan altın madeninde yaşanan toprak kaymasına da değinen Akşener, Aradan tam, 8 gün geçmesine rağmen 9 işçimiz, hâlâ kayıp, bulunamıyor.  Üstelik arama kurtarma çalışmaları da yeniden heyelan olması riski nedeniyle bu hafta başında, maalesef durduruldu. Bu büyük ihmalkârlığın, sorumluları ise; hâlâ utanmadan, sorumluluktan kaçıyorlar. ‘ÇED raporuyla ne alakası var?’ diyerek hâlâ utanmadan, kendilerini savunuyorlar.  Bizim için doğamızı korumak, toprağımıza sahip çıkmak kutsal bir görevdir. Doğamıza yapılan tüm ihanetlerin, hesabını soracağız. Felaketlere yol açan, tüm ihmallerin, hesabını soracağız. İnsanımızın canını hiçe sayan, tüm ihalelerin, hesabını soracağız” diye konuştu. (elipshaber.com)

Son Güncelleme: 21.02.2024 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176