TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Konya'ya ziyaret

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) Numan Kurtulmuş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

18 Aralık 2023 Pazartesi 12:46
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Konya'ya ziyaret

Hazreti Mevlana’nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Etkinlikleri’nin son günü olan Şeb-i Arus programına katılmak üzere Konya’ya gelen TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, program öncesinde Başkan Altay’la bir araya geldi.

Şeb-i Arus programının önemi ve bu özel etkinliğin Konya'ya katkılarının ele alındığı ziyarette TBMM Başkanı Kurtulmuş, Konya'nın manevi atmosferinde gerçekleşecek olan bu önemli programın, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğine vurgu yaptı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u Konya’da ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek, nazik ziyaretleri için teşekkür etti. (İGFA)

Son Güncelleme: 18.12.2023 13:12
Anahtar Kelimeler:
KonyaNuman KurtulmuşTbmm
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.