Kazdağlarından tüketiciye seslendi; "Sağlık Zeytinyağındadır"

Erçevik Zeytinyağı Fabrikası Sahibi Mustafa Erçevik; “Ailemizin Kaz dağlarında sürdürdüğü çiftçi-üretici kimliğiyle 5 nesildir sağlık zeytinyağındadır diyoruz."

02 Ocak 2023 Pazartesi 13:02
Kazdağlarından tüketiciye seslendi; "Sağlık Zeytinyağındadır"

Erçevik Zeytinyağı Fabrikası İşletme Sahibi Mustafa Erçevik; “ Ailemizin beş nesildir Kazdağlarında sürdürdüğü çiftçi-üretici kimliğiyle, Zeytin ve Zeytinyağı sektöründe varlık göstererek bugün ulaştığı noktanın adıdır. Ailemizin yalnızca kendi zeytinlerinden yağ imal etmek için 1997 yılında kurduğu kontinü sistem zeytinyağı fabrikası, Erçevik Zeytinyağı’nın temelini oluşturmuştur. 2017 yılında kendi ürünlerini perakende olarak da sunmak isteyen işletmemiz, çalışmalarını neticelendirmiş ve Erçevik markasını yaratmıştır.” Dedi.

Erçevik Zeytinyağlarının Kazdağlarında sürdürdüğü çiftçi-üretici kimliğiyle, Zeytin ve Zeytinyağı sektöründe varlık göstererek bugün ulaştığı noktanın adı olduğunu söyleyen; Mustafa Erçevik; “ Firmamız, alanında uzman ekibiyle, zeytin bahçelerimizin; budama, gübreleme, toprak işleme gibi bakım işlerini, hasadını ve üretimini zamanında ve usülüne uygun şekilde titizlikle yerine getirmektedir. Tüketici odaklı Erçevik Zeytinyağı, sürdürülebilir yüksek kaliteden taviz vermeden, kaliteli ve gerçek zeytinyağını nihai tüketiciye ilk elden ulaştırmayı amaçlamaktadır” diye konuştu.

Erçevik; “ Kazdağlarının güney yamacına armağan edilen rüzgarlar, iklim, toprak özellikleri ve mikroklima alanları bu eşsiz, kaliteli zeytinyağlarını üretmemize büyük katkı sağlamaktadır. Bölgemizdeki iklim koşullarının zeytinyağımızın kalitesini arttıran tüm bu olumlu etkilerinin farkındalığıyla ve kalitemizi korumak amacıyla; üretimimizi hasattan sonra en çok 6 saat içinde ve ideal sıcaklıkta (en fazla 26 derece) gerçekleştirmekteyiz.

Üretilen yağlarımız paslanmaz krom tanklarda ışık, yüksek sıcaklık ve oksijen teması olmaksızın ilk günkü kalitesinde depolanmaktadır. Böylece bu sağlıklı ve lezzetli ürün en saf haliyle tüketicilerin sofralarına ulaşmaktadır.

Yalnızca kendi zeytinliklerimizden elde ettiğimiz ve sadece Edremit Yağlık cinsi zeytinlerden üretilen Erçevik Zeytinyağının, istenen derecede yakarlığı ve acılığı, yüksek aroma değeri söz konusudur. Tadı ceviz, çağla, ham domates vb. gibi, kokusu ise kesilmiş çimen, çağla ve ham meyveler gibidir.

Erçevik Zeytinyağı, sağlık ve damak zevkini 5 nesildir dalından tüketiciye ulaştırmaya çalışmaktadır.” Dedi. 

(BHA)

Anahtar Kelimeler:
ZeytinyağıSağlık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.