MHP'li İlçe Başkanı, "İttifak ortaklarımız bizi ezdi, konuşmaya hakkınız yok dedi" diyerek istifa etti

Ordu'da 8 yıldır MHP ilçe başkanlığı görevini yürüten Tuncer Emilli, sosyal medya hesabından zehir zemberek sözlerle istifa ettiğini duyurdu.

19 Ocak 2023 Perşembe 10:28
MHP'li İlçe Başkanı, "İttifak ortaklarımız bizi ezdi, konuşmaya hakkınız yok dedi" diyerek istifa etti

Ordu’da MHP Kabataş İlçe Başkanı Tuncer Emilli, 2015 yılında başladığı görevinden istifa etti. İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Emilli, dikkat çekici ifadeler kullandı. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Cumhur İttifakı'nı sonuna kadar savunduğunu belirten Emilli istifa gerekçesinde, ittifak ortakları AK Parti'nin kendilerini "ezdiğini" belirtti. 

Kendilerine hiç kimsenin sahip çıkmadığını belirten Emilli açıklamasında, "Kraldan fazla kralcı olmaya gerek yok" dedi. Açıklamasında zehir zemberek sözlere de yer veren Emilli şunları kaydetti:

"Burada insanlar bize vebali hasta gibi baktılar ama biz yine ülkücülüğümüzden ve milliyetçi hareket partiliğimizden ödün vermedik. Partimiz yerlerde sürünmesin diye o çocuklarla birlikte bir parti teşkilatı oluşturduk ama gelinen nokta maalesef birileri çıkıyor; 'bize senin artık konuşma hakkın yok' diyor. Bu böyle olmamalıydı bir kalemde silindik. Ben bir şey kaybetmedim sizler çok şey kaybettiniz."

Son Güncelleme: 19.01.2023 10:40
Anahtar Kelimeler:
MhpIstifa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.