Derbi geliri İzmir Yardıma Koşuyor'a

Kahramanmaraş merkezli yaşadığımız 6 Şubat'taki yüzyılın deprem felaketleri sonrasında iyilikte birleşerek derbi maç oynayacakmış gibi kampanya düzenleyip 81 bin 316 adet hatıra bileti satan İzmir'in ezeli rakipleri Karşıyaka ve Göztepe, tüm geliri anlamlı bir organizasyona bağışlayacak.

01 Mart 2023 Çarşamba 11:13
Derbi geliri İzmir Yardıma Koşuyor'a

Depremzedeler için bilet satışında iki takım arasında 1981 yılında oynanıp o dönem 2'nci Lig'de Dünya seyirci rekorunun kırıldığı 80 bin kişilik unutulmaz derbiyi bile geride bırakan Kaf-Kaf ve Göz-Göz, elde edilen 4 milyon 65 bin 800 TL geliri Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Odası, İzmir Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri başta olmak üzere 36 kurumun koordinasyonuyla başlatılan İzmir Yardıma Koşuyor kampanyasına bağışlayacak. İzmir Yardıma Koşuyor kampanyasında toplanan tüm bağışlar Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesinde konut yapımı için kullanılacak. İki köklü kulüp ortak açıklama yayınlayarak TekTribünTekYürek hatıra bileti organizasyonu ile birlikte depremzede vatandaşlara destek olma hassasiyeti gösteren herkese teşekkür etti. (DHA)
 

Son Güncelleme: 01.03.2023 14:25
Anahtar Kelimeler:
Iyilikte Birleşecek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.