Göztepe'ye cimnastikte 10 madalya

Olimpiyat madalyalı ilk ve tek cimnastikçi Ferhat Arıcan önderliğinde yeniden organize olan Göztepe Cimnastik Akademisi, katıldığı ilk Türkiye Şampiyonası'ndan İzmir'e 10 madalyayla döndü.

05 Aralık 2023 Salı 11:39
Göztepe'ye cimnastikte 10 madalya

Türkiye Cimnastik Federasyonu'nun Aydın'da düzenlediği Aerobik Cimnastik Özel Yaş Grupları Turnuvası’nda ilk kez ulusal bir yarışmada podyuma çıkan Göztepeli minikler, çiftler ve grupta ikinci, trioda üçüncü olup 10 madalya kazandı. Yarışmaya 42 kulüpten 467 cimnastikçinin katıldığını belirten Ferhat Arıcan, "Göztepe'yi 61 sporcumuzla temsil ettik ve daha ilk yarışmamızda çok başarılı olduk. Bu sonuçlar, yüksek eğitim kalitemiz ve sporcu yaklaşımımızın bir sonucu. Her geçen yarışmada daha iyi olup ülkemize örnek bir model yaratacağız. Minikleri tebrik ederiz" dedi.

(DHA)

Son Güncelleme: 05.12.2023 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.