Yüzmede heyecan doruğa çıktı

Manisa’da Minikler kulaç attı, anne ve babalar nefeslerini tuttu, antrenörler adeta kuş olup havuz kenarında kanatlanıp uçtu.

13 Ekim 2023 Cuma 10:26
Yüzmede heyecan doruğa çıktı

9-15 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası çerçevesinde Manisa Gençlik ve Spor Yunusemre İlçe Müdürlüğü organizasyonunda Atatürk olimpik havuzundaki etkinliğinde nefesler tutuldu. İki gün boyunca Yüzme Şenliğine kızlı erkekli il genelinden faaliyet gösteren kulüplerde yer alan 100’e yakın minik sporcu antrenörlerin kendilerine verdikleri direktifler doğrultusunda kulaçlarını hedefe ulaşmak için attı.

ALKIŞLAR MÜDÜR İL MÜDÜRÜ ÖZTÜRK VE YUNUSEMRE İLÇE MÜDÜRLÜĞÜNE    

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk’ün koordinesinde Yunusemre ilçe Müdürü Levent Tokay’a bağlı birimlerce düzenlenen Amatör spor haftası içeriğinde ‘Türk sporu Amatörlerin Omuzlarında Yükselmeye Devam Ediyor’ sloganıyla havuzda buluşan onlarca minik sporcu yarış öncesinde heyecanlarını kısa sürede üzerlerinden havuzda yarış için kulaç attılar. Birçok yarışlarda görev alan milli hakemler nezaretinde havuzda kulaç atan minik sporcular serbest, kelebek,sırtüstü,karışık ve bayrak yarışlarında birbirleriyle yarıştı.

ÇOCUKLARINI TRİBÜNLERDEN BÖYLE DESTEKLEDİLER  

Minik sporcular yarışırken tribünlerde onları izleyen anne ve babaları ise onlardan daha fazla heyecan dolu idi.Çocukları havuzda kulaç atarken onlarda bulundukları yerden çocuklarının başarı için tezaüratlarıyla seslerini duyurmaya çalışarak motive etmeye çalıştı.

DİCLE ANTRENÖR  HAVUZ KENARINDA FATİH TERİM VE YILMAZ VURAL’I ARATMADI
Havuz kenarında farklı bir heyecan da minik sporcuların antrenörleri arasında yaşandı, Antrenörler bütün yıl boyunca çalıştırdıkları sporcularının başarısını görme f    ırsatı buldu. Hakemlerin start düdüğü ile onlarda havuz kenarında adeta kulaç atan çocukları ile gidip gidip geldi.
Dicle antrenörün durumu ise diğer antrenörlerden daha farklı idi. Dicle antrenör sporcularına hedefe doğru kulaç atmaları gerektiği direktiflerindeki heyecanı Milli Takım da ve Galatasaray’da teknik Direktörlük görevini üstlenen Fatih Terim ve Fenerbahçe’nin dışında Türkiye’de birçok takımı çalıştıran Yılmaz Vural’ın saha futbolcularına yönelik verdiği direktifleri içeren hareketleri aratmadı..

ANNE YÜREĞİ..
OĞLUNU ACILAR İÇİNDE GÖRÜNCE BULUNDUĞU YERDEN OK GİBİ FIRLADI

Çocuklarını destekleyen annenin yüzmeye başladığı sırada oğlunun ayağına giren kramp ile birlikte acılar içinden havuzdan çıkmak zorunda kaldığı anlarda Anne Tribündeki yerinden ok gibi fırlayarak yarışın bulunduğu alana indi.
Antrenörün kucağından kenara taşınan minik sporcu başına gelen olayın nerede olduğunu kendisine sarılan annesine parmaklarıyla gösterirken göz yaşlarına büründü.Anne “Ağlama benim miniğim daha seninle çok yarışlar göreceğiz.Nazara geldin” diyerek oğlunun acısını dindirmeye çalıştı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Yarışlar sonunda sporculara, antrenörlere ve onları havuza getiren anne ve babalara Yüzme Şenliğine katkı sağladıkları için teşekkür etti.


DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
ManisaYüzme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176