Köpekten kaçarken otomobil çarptı

İzmir’in Torbalı ilçesinde 16 yaşındaki M.T., bisiklet sürerken bir köpeğin saldırısına uğradı. Kaçmaya çalışan M.T.'ye otomobil çarptı, hastaneye kaldırıldı.

18 Ocak 2023 Çarşamba 10:10
Köpekten kaçarken otomobil çarptı

Olay, saat 16.45 sıralarında Naci Tuncer Caddesi’nde meydana geldi. Cadde üzerinde bisikletiyle giden M.T.’ye bir anda köpek saldırdı. Saldırıdan kaçmaya çalışan M.T., bisikletinin gidonunu yola doğru kırdı. O esnada caddeden geçen otomobil, gence çarptı. M.T. devrilen bisikletten yola savrulurken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı olarak Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan M.T.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Köpeğin saldırması ve otomobilin M.T.'ye çarpması, kameralara yansıdı.  

(DHA)

Son Güncelleme: 18.01.2023 10:14
Anahtar Kelimeler:
Kaza BisikletIzmir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176