Düzce'de üretim yapan 7 firma ilk 500 de

İstanbul Sanayi Odası’nın düzenli olarak açıkladığı Türkiye’nin en büyük ilk 500 Sanayi Kuruluşu listesinde Düzce’de üretimi bulunan 7 firma yer aldı.

28 Eylül 2023 Perşembe 14:02
Düzce'de üretim yapan 7 firma ilk 500 de

 2022 yılı verilerine göre açıklanan listede Düzce’de üretimi bulunan Teknorot Otomıtiv, Düzce Cam, Çınar Boru, Nobel İlaç, Doğanlar Mobilya, Erciyas Çelik Boru ve Schmid Pekintaş firmaları yer aldı.

7 firmanın Türkiye’nin en büyük ilk 500 firması arasında yer alması dolayısıyla memnuniyet duyduklarını belirten Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “İş insanları olarak ülkemizin ihracatına ve istihdamına katkı sağlamaya gayret ediyoruz. Ülkemizin Türkiye Yüzyılı Vizyonuna katkı sağlayan tüm sanayicilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.  

İşte o listedeki sıralama

SIRA     ​FİRMA

290   ​TEKNOROT OTOMOTİV ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

292​   DÜZCE CAM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

301​   ÇINAR BORU SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

313​   NOBEL İLAÇ SANAYİİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

335​   DOĞANLAR MOBİLYA GRUBU İMALAT SAN. VE TİC. A.Ş.

452​   ERCİYAS ÇELİK BORU SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ

499​   SCHMİD PEKİNTAŞ GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ SAN. TİC. A.Ş.

Son Güncelleme: 28.09.2023 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.