Motorine zam bu gece geliyor

Brent petrol 12 Ekim'den bu yana 85 dolardan 90 dolara kadar yükseldi. Bu yükselişten önce petrol fiyatları talep endişeleriyle düşüş yaşıyordu. Bu da benzin ve motorine iki defa gelen indirim olarak yansımıştı. 

16 Ekim 2023 Pazartesi 09:12
Motorine zam bu gece geliyor

Ortadoğu'da İsrail ile Hamas arasında gerçekleşen çatışmalar Brent petrol üzerinde de  etkisini gösteriyor. Brent petrol 12 Ekim'den bu yana 85 dolardan 90 dolara kadar yükseldi. Bu yükselişten önce petrol fiyatları talep endişeleriyle düşüş yaşıyordu. Bu da benzin ve motorine iki defa gelen indirim olarak yansımıştı. 

Şimdi çatışmaların yarattığı arz endişeleri fiyatları yeniden 90 dolara çıkardı. Bu da akaryakıta zam olarak yansımaya başladı. 

MOTORİNE ZAM GELİYOR

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 2 lira 23 kuruş zam gelecek. Benzinde ise fiyat değişikliği beklenmiyor.

Son Güncelleme: 16.10.2023 09:18
Anahtar Kelimeler:
MotorinZamBu Gece
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176