THY ile Vietnam Airlines arasında iyi niyet anlaşması

Türk Hava Yolları (THY), Vietnam Devleti’nin ulusal bayrak taşıyıcısı Vietnam Airlines ile Ankara’da iyi niyet anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında ilk etapta  hava kargo faaliyetleri alanındaki ortaklıkların yakın gelecekte farklı ticari boyutlara ulaşması hedefleniyor.

29 Kasım 2023 Çarşamba 16:27
THY ile Vietnam Airlines arasında iyi niyet anlaşması

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vietnam Başbakanı Pham Minh Chinh’in katılımlarıyla gerçekleşen törende, THY  Genel Müdürü Bilal Ekşi ve Vietnam Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Dang Ngoc Hoa ‘İyi Niyet Anlaşması’na imza attılar.

HAYIRLI VE BEREKETLİ OLSUN

İmza töreninde anlaşmaya ilişkin görüş beyan eden Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, “Asya bizim en mühim pazarlarımızdan. Aynı zamanda bir parçası olduğumuz bu değerli kıtada etkinliğimizi artırma gayretimiz ve bu yönlü çabamız, yetkin ekiplerimizle sağladığımız Ar-Ge çalışmalarımızla ivme kaybetmeksizin sürüyor. Dünya havacılığının ibresinin Batı’dan Doğu’ya kaydığı zamanımızda hiç şüphesiz bu gayretlerimiz çok daha anlamlı. Vietnam Airlines ile şimdilik hava kargo markamız Turkish Cargo nezdinde başlattığımız, fakat ilerleyen süreçte farklı kategorilerde de geliştirmeyi planladığımız iş birliğimizin her iki ülke ve her iki bayrak taşıyıcı havayoluna hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum” dedi.

İŞ BİRLİĞİNİN İKİ HAVAYOLU ŞİRKETİNE KATKI SAĞLAYACAK

Vietnam Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Dang Ngoc Hoa ise yaptığı konuşmada; “Türk Hava Yolları ile karşılıklı fayda temelinde tesis ettiğimiz iş birliğimiz çerçevesinde iş ortağımız, Vietnam transit noktası üzerinden Okyanusya ve Kuzey Doğu Asya bölgelerine erişim sağlayabilecekken, Vietnam Hava Yolları olarak biz de Türk Hava Yolları’nın 345 destinasyona ulaşan benzersiz erişim ağından istifade edebileceğiz. Vietnam’ın Asya-Pasifik bölgesinin önde gelen lojistik merkezlerinden biri hâline gelmesine katkı sağlayacak bu iş birliğinin her iki havayolu şirketine de fayda sağlamasını diliyorum.” dedi.

(DHA)

Son Güncelleme: 29.11.2023 16:39
Anahtar Kelimeler:
AnlaşmaVietnamThy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.