Avcılar'da markette cep telefonu hırsızlığı kamerada 

Avcılar'da markette alışveriş yapan bir kişi, cep telefonunu kasanın önünde unuttu.

15 Kasım 2023 Çarşamba 12:32
Avcılar'da markette cep telefonu hırsızlığı kamerada 

Arkasından gelen ve alışveriş yapıyormuş gibi davranan şüpheli unutulan telefonu alarak marketten çıktı. O anlar marketin güvenlik kamerasına yansıdı. 
Gümüşpala Mahallesi'nde ortaokula giden Sena Birlik, alışveriş yapmak için girdiği markette kasada ödeme yaptığı sırada elindeki telefonu tezgahın üstüne bıraktı. Aldığı ürünlerin parasını ödedikten sonra marketten çıkan Sena Birlik telefonunu almayı unuttu. Bu sırada markette alışveriş yapan başka biri, tezgâha yaklaşarak kulaklıkları inceleyerek çeşitli sorular sormaya başladı. Şüpheli, telefonunu, unutulan cep telefonunun üstüne koyarak kapattı. Şüpheli daha sonra alışveriş yapmadan unutulan cep telefonunu da alarak marketten çıktı.
Sena Birlik, bir süre sonra markete geldi, ancak telefonunu koyduğu yerde bulamadı. Yakınlarıyla birlikte tekrar markete gelen Birlik, güvenlik kamera kayıtlarını izledi. Ailesiyle birlikte cep telefonunun çalındığını görünce polise başvurdular. Sena Birlik, "Ödemeyi yaptıktan sonra poşetleri alıp çıktım. Telefonumu alan kişi içerideydi, bir şeylerle uğraşıyordu. Ben çıktıktan sonra adam telefonu bıraktığım yere geliyor, birkaç dakika sonra alıp gidiyor. Telefonumun cebimde olmadığını fark edip döndüğümde yoktu. Bulunmasını istiyorum" dedi. (DHA)

Son Güncelleme: 15.11.2023 13:00
Anahtar Kelimeler:
Cep TelefonuMarketAvcılar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176