Bakanlık ‘Elmacı Dede'ye teşekkür etti

Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadele eden Mehmetçiğe destek için bahçesinde yetiştirdiği 30 kasa elmayı Şırnak’taki 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığı’na teslim eden Muhammet Yılmaz’ın ziyaretine ilişkin paylaşımda bulundu.

06 Ocak 2024 Cumartesi 13:01
Bakanlık ‘Elmacı Dede'ye teşekkür etti

Paylaşımda "Elmacı Dede’ye desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" denildi.
​Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından, Muhammet Yılmaz'ın ziyaretine ilişkin fotoğraflar paylaşılarak, şöyle denildi:
"Çevresinde 'Elmacı Dede' olarak bilinen Muhammet Yılmaz isimli vatandaşımız, Şırnak’taki 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığını ziyaret ederek Denizli’de bahçesinde yetiştirdiği 30 kasa elmayı manevi destek için bölgede görevli Mehmetçiklerimize teslim etti. Her zaman Mehmetçiklerimizin yanında olan Elmacı Dede’ye desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz." (DHA)

Son Güncelleme: 06.01.2024 13:27
Anahtar Kelimeler:
BakanlıkElmacı Dede
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176