Başakşehir'de sanayi sitesinde yangın

Başakşehir'de AYMAKOP Sanayi Sitesi'ndeki ayakkabı imalathanesinde yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışması sonucu kontrol altına alınırken, iş yeri kullanılamaz hale geldi. 

08 Kasım 2023 Çarşamba 08:39

Ziya Gökalp Mahallesi AYMAKOP Sanayi Sitesi'nde bulunan 5 katlı binanın en üst katındaki ayakkabı imalatı yapılan iş yerinde saat 08.30 sıralarında yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında alevler ayakkabı hammaddelerine de sıçradı. Kısa sürede büyüyen yangında alevler 5. kat ve çatıya da sıçradı. Dumanları gören çalışanlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İş yerinden çıkan dumanlar gökyüzünü kapladı. Olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınırken, iş yeri kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ediyor. 
Onur Gökbayrak, "Yangını biz haber verdik, müdahale devam ediyor. Yangının çıktığı yer ayakkabı imalathanesi. Yangın çıktığı sırada personellerin işe geldiğini söylüyorlar" diye konuştu.

(DHA)

Son Güncelleme: 08.11.2023 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176