Fatih'te servis minibüsü taksiye çarptı

Fatih'te seyir halinde olan servis minibüsünün şoförü direksiyon hakimiyetini kaybederek önündeki taksiye çarptı. Kazanın etkisiyle taksi bariyerlere savruldu, taksi şoförü ise ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı.

23 Kasım 2023 Perşembe 14:16
Fatih'te servis minibüsü taksiye çarptı

Kaza, saat 12.30 sıralarında Fatih Kennedy Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 34 FMN 902 plakalı servis minibüsünün şoförü direksiyon hakimiyetini kaybedip önünde seyreden 34 TCD 40 plakalı taksiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle taksi önce bariyerlere daha sonra ise yol kenarında park halinde bulunan başka bir servis minibüsüne çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri taksi şoförünü sıkıştığı yerden çıkardı. Ağır yaralanan taksi şoförü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis kazayla ilgili çalışma başlatırken Kennedy Caddesi'nde trafik yoğunluğu oluştu. (DHA)

Son Güncelleme: 23.11.2023 14:43
Anahtar Kelimeler:
TaksiFatihTrafik Kazası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.