İŞKUR üzerinden kadrolu hayvan bakıcısı alınacak

Diyarbakır’da ilk kez, Dicle Üniversitesi'ne (DÜ) sürekli işçi olarak hayvan bakıcısı alımı için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden ilan verildi.

20 Ocak 2024 Cumartesi 15:51
İŞKUR üzerinden kadrolu hayvan bakıcısı alınacak

DÜ, İş Kanunu ve Kamu Kurum ile Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında, İŞKUR aracılığıyla sürekli işçi statüsünde hayvan bakıcısı alımı için ilana çıktı. Hayvan bakıcısı alımı için kura çekimi, noter huzurunda 31 Ocak'ta, DÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Kura sonucu, gerekli şartları taşıyan 6 hayvan bakıcısı belirlenecek. Alınacak kişiler için deneme süresi 2 ay olacak. Deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdinin, bildirim süresi beklenmeksizin tazminatsız feshedileceği belirtildi. (DHA)

Son Güncelleme: 20.01.2024 15:59
Anahtar Kelimeler:
IşkurDiyarbakır
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176