İstanbul'da sahte belgeyle göçmen kaçakçılığı yapan şüpheli yakalandı

İstanbul’da düzenlediği sahte pasaport, kimlik ve vizelerle göçmen kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şüpheliye operasyon düzenlendi. Operasyonda E.S. gözaltına alındı. Şüphelinin adresinde çok sayıda sahte kimlik ve pasaport ele geçirildi.

08 Kasım 2023 Çarşamba 12:34
İstanbul'da sahte belgeyle göçmen kaçakçılığı yapan şüpheli yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçaklığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü görevlileri, bir adreste sahte kimlik, ehliyet, pasaport ve vize imalatı yapıldığını belirledi. Sahte belgelerle göçmen kaçakçılığı yapıldığını belirleyen ekipler, tespit edilen adrese operasyon düzenledi. Operasyonda E.S. isimli şüpheli gözaltına alındı. Adreste yapılan operasyonda 47 ülkeye ait 330 adet sahte pasaport, 21 ülkeye ait 230 adet sahte kimlik kartı ve sürücü belgesi, 10 ülkeye ait bin 132 adet sahte vize etiketi, 3 adet mor ışık cihazı ele geçirildi. Şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.(DHA)

Son Güncelleme: 08.11.2023 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176