İzmir'de orman yangını

İzmir'in Gaziemir ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.

09 Eylül 2023 Cumartesi 14:48
İzmir'de orman yangını

Gaziemir'deki Sarnıç Göleti yakınlarındaki ormanda, saat 13.00 sıralarında yangın çıktı. Çevredekiler durumu orman ekiplerine bildirdi. Bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 5 uçak ve 8 helikopter, 21 arazöz, 8 su ikmal aracı ve 6 dozer sevk edildi. Ekipler, alevlere havadan ve karadan müdahale ediyor.

UÇUŞLARA KAPATILDI

İzmir Adnan Menderes Havalimanı 13.15-14.50 saatleri arasında uçuşlara kapatıldı. Bu kapsamda İzmir'e inecek 6 uçak Bodrum Milas Havalimanı'na iniş yapmak zorunda kalırken, bazı uçaklarda havada tur atmak zorunda kaldı. Havalimanı 14.50 itibariyle yeniden uçuşlara açıldı. 

KONTROL ALTINDA

İzmir'in Gaziemir ilçesindeki ormanda saat 13.00 sıralarında çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle 2,5 saatte kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

(DHA)

Son Güncelleme: 09.09.2023 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.