Kuryelerin bıraktığı kolilerin içindekileri çalan şüpheliler aranıyor

Beyoğlu'nda kuryelerin iş yerinin önüne bıraktığı kolileri açan hırsızlar, içindeki ürünleri çalarak kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 

04 Ekim 2023 Çarşamba 10:43
Kuryelerin bıraktığı kolilerin içindekileri çalan şüpheliler aranıyor

Olay , Gümüşsuyu Mahallesi'nde 08.00 sıralarında meydana geldi. Bir firma çalışanı internetten kırtasiye ve temizlik malzemeleri siparişi verdi. Siparişleri getiren kuryeler kapalı olan iş yeri girişindeki kapı önüne kolilerini bırakıp ayrıldı. Yoldan geçerken kolileri gören iki kişi içindeki ürünleri çaldı. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsızlar çaldıkları ürünlerle olay yerinden ayrıldı. İş yeri çalışanı kapının önünde parçalanmış kolileri görünce güvenlik kameralarını izledi. Hırsızlığı fark eden kişi polise ihbarda bulundu. Polis ekipleri hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. (DHA)

Son Güncelleme: 04.10.2023 11:03
Anahtar Kelimeler:
KuryeBeyoğluHırsız
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.