Mezarlıkta ölü bulundu, son yolculuğuna uğurlandı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde mezarlıkta bıçaklanmış halde ölü bulunan Fehmi Lüp (34), toprağa verildi.

10 Ekim 2023 Salı 14:13
Mezarlıkta ölü bulundu, son yolculuğuna uğurlandı

Dün sabah saatlerinde Melikgazi'deki asri mezarlıkta hareketsiz yatan kişiyi görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla gelen ekipler, bıçaklanmış bir erkeğin hayatını kaybettiğini belirledi. İncelemede, cesedin Fehmi Lüp'e ait olduğu tespit edildi. Cenaze, otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Lüp'ün cenazesi otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesi tarafından teslim alınarak Hulusi Akar Cami'ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazına Lüp'ün ailesi, yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Lüp, kılınan cenaze namazının ardından Argıncık Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Fehmi Lüp'ün öldürüldüğü ihtimali üzerinde duran polis, olayın şüpheli veya şüphelilerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. (DHA)

 

Son Güncelleme: 10.10.2023 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.