MSB, Çanakkale şehidi Er Sadullah'ı andı

Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) Türkiye Şehitlerini Anıyor programları kapsamında, 1'inci Dünya Savaşı, Çanakkale Cephesi şehidi Er İsmail oğlu Sadullah anıldı.

16 Aralık 2023 Cumartesi 11:39
MSB, Çanakkale şehidi Er Sadullah'ı andı

Türkiye Şehitlerini Anıyor etkinliği kapsamında, Harbiye Askeri Müzesi ve Kültür Sitesi Komutanlığında Şehit Er İsmail oğlu Sadullah için anma etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe şehidin torunları ve askeri öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Etkinlikte şehidin hikayesi anlatıldı. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Vatan uğruna cansiparane savaşan ve bu uğurda şehit olan tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyoruz" denildi. (DHA)

Son Güncelleme: 16.12.2023 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.