Ölüm çatıda yakaladı 

İstanbul Avcılar'da bir binanın çatısında tadilat yapan Hacı Bayram Kaymak'ın (79) çatıda hareketsiz yattığını fark eden çevredekiler, sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, Hacı Bayram Kaymak'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

24 Kasım 2023 Cuma 15:50
Ölüm çatıda yakaladı 

Gümüşpala Mahallesi Çevre Sokak'ta bulunan 4 katlı binanın çatısında Hacı Bayram Kaymak adlı işçi iki gündür tadilat yapıyordu. Çevredekiler, bu sabahta aynı binanın çatısında işbaşı yapan Hacı Bayram Kaymak'ın kiremitlerin üzerinde hareketsiz yattığını fark etti. Hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradılar. Olay yerine gelen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri yaşlı adamın yaşamını yitirdiğini belirledi. Kaymak, kesin ölüm nedeninin tespit edilebilmesi için Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 
Hacı Bayram Kaymak'la çatıyı onarması için anlaşan Seyithan Teksoy, "Sabah geldi, 'çalışacağım' dedi. Ben de ayrıldım. Komşular hareketsiz görünce itfaiyeye haber vermiş" dedi. (DHA)

Son Güncelleme: 24.11.2023 16:10
Anahtar Kelimeler:
çatıölümAvcılar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.