Şanlıurfa'da yıldırım düşme anı kamerada

Şanlıurfa'da, etkili olan sağanağı okuldan ayrılmayı bekleyen Büşra Tekin, yıldırımın düşme anını da cep telefonuyla kaydetti.

20 Şubat 2024 Salı 16:36

Şanlıurfa'da gecen cuma günü sağanak kent büyümede etkili oldu. Aniden bastıran dolu ve yağmur nedeniyle özellikle kentin merkezi bazı cadde ve yollar su altında kaldı. Yenice Mahallesi'ndeki Şair Nabi Fen Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi Büşra Tekin, kardeşi Pınar Tekin ile okula gidiş yağmuru yağmuru cep telefonuyla kayıt yaptırdı. Bu sırada okula yakın boş araziye yıldırımın düşme anı da Büşra'nın cep telefonu kamerasına yansıdı. Pınar Tekin, “Biz sırayla başlayan yağmuru izlediğimiz sırada ablam Büşra, o sırada cep telefonuyla çekim yapıyordu. Birden çok kez düştük, çok yaşadık. İlk defa bir yıldırımın düşmesine yakından tanık olduk” dedi. (DHA)

Son Güncelleme: 20.02.2024 16:38
Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.