THY'den iç hatlarda kampanyalı uçuş fırsatı

Türk Hava Yolları (THY), 1 Eylül - 31 Ekim 2023 tarihli İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı iç hat uçuşlarında kampanyaya gitti.

11 Ocak 2023 Çarşamba 13:11
THY'den iç hatlarda kampanyalı uçuş fırsatı

Türk Hava Yolları (THY), erken rezervasyon fırsatı haberini duyurdu. 11 - 12 Ocak 2023 tarihlerinde; 1 Eylül - 31 Ekim 2023 tarihleri arasındaki uçuşlar için alınacak uçak biletlerinde 399 liradan başlayan avantajlı biletleri satışa sundu. 

stanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı tüm iç hat uçuşlarında kampanya düzenleyen THY'nin, sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruya göre, indirim imkanından yararlanmak için yolcular bugün ve yarın satın alacakları biletlerle 1 Eylül ile 31 Ekim 2023 tarihleri arasındaki seyahatlerini hesaplı gerçekleştirecekler.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgi THY'nin internet sitesi üzerinden sağlanacak.

DARE MEDYA

Son Güncelleme: 11.01.2023 13:23
Anahtar Kelimeler:
ThyUçak Bileti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.