THY'nin ABD'de 13'üncü uçuş rotası Detroit oldu

TÜRK Hava Yolları (THY), İstanbul'dan ABD'nin Detroit şehrine direkt seferlere başladı. Detroit seferlerinin başlamasıyla THY, ABD'de 13'üncü uçuş noktasına ulaştı.

16 Kasım 2023 Perşembe 10:15
THY'nin ABD'de 13'üncü uçuş rotası Detroit oldu

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu olan THY'nin, uçuş ağına Detroit'i ekleyerek erişim kapsamını genişletmeye devam ettiği belirtildi.

Dün başlayan ilk uçuşla birlikte seferlerin, Boeing 787-9 tipi uçaklarla Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftada üç gün karşılıklı olarak İstanbul Havalimanı ile Detroit Metropolitan Wayne County Havalimanı arasında gerçekleştirileceği bildirildi. İstanbul-Detroit seferleri'nin 25 Aralık itibarıyla haftada dört gün olarak icra edileceği aktarıldı. Detroit uçuşlarıyla birlikte THY'nin uçuş ağını 345'e, ABD'de ise destinasyon sayısını 13'e yükselttiği kaydedildi.


Öte yandan açıklamada bayrak taşıyıcının Detroit'e gerçekleşen ilk uçuşunun geleneksel su takı ile karşılandığı; THY yöneticileri ve yerel yetkililerin katılımıyla, Detroit Metropolitan Wayne County Havalimanı'nda özel bir etkinlik düzenlendiği ifade edildi. (DHA)

Son Güncelleme: 16.11.2023 11:18
Anahtar Kelimeler:
DetroitAbdThy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.