Yanan dükkanın önündeki  otomobil forklift ile kurtarıldı

Oto yedek parça dükkanında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Tamir için dükkanda bulunan otomobiller çekilirken, anahtarı bulunamayan bir otomobil ise forklift ile kurtarıldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. 

12 Aralık 2023 Salı 21:25
Yanan dükkanın önündeki  otomobil forklift ile kurtarıldı

Başakşehir'de oto yedek parça dükkanında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Tamir için dükkanda bulunan otomobiller çekilirken, anahtarı bulunamayan bir otomobil ise forklift ile kurtarıldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Yangın, 15.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle Dolapdere Sanayi Sitesi, 10. Ada da bulunan oto yedek parça dükkanında çıktı. Dükkandan dumanların çıktığını gören çevredeki esnaflar durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Yanan dükkana yangın tüpleri ile müdahale edilse de alevler kısa sürede büyüdü ve bütün dükkanı sardı. Yangın yan taraftaki iş yerine de sıçrayınca dükkanın önünde bulunan otomobiller sahipleri tarafından çekildi. Bir otomobilin anahtarının bulunamaması nedeniyle otomobil forklift yardımı ile bulunduğu yerden kaldırıldı. 

YANGIN İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN SÖNDÜRÜLDÜ
Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangında ölen yada yaralanan olmadı. Yangına müdahale eden Ergün Sözal, "Dumanlar çıkıyordu, biz yangın tüpleri alıp koşana kadar alevler büyüdü. Elimizden geleni yaptık. İtfaiyeyi aradık Esnaf arkadaşımızın hasarı büyük. Allahtan yan dükkanlara sıçramadı. Oraya sıçrasaydı daha kötü olurdu" diye konuştu. (DHA)

Son Güncelleme: 13.12.2023 00:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.