Bahçeli'den sonra AHBAP'a bir darbe de Bakan Soylu'dan geldi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den sonra AHBAP'a bir darbe de İçişleri Bakanı Soylu'dan geldi. Soylu, isim vermeden AHBAP'a gözdağı verdi.

15 Şubat 2023 Çarşamba 12:39
Bahçeli'den sonra AHBAP'a bir darbe de Bakan Soylu'dan geldi!

Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından can kaybı sürekli artarken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremlerin 10. gününde açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin AHBAP'ı hedef almasının ardından Soylu'dan üst kapalı tehdit geldi. Yapılan bağışlarla ilgili konuşan Soylu, "Bunu istismar eden varsa da bu konuda devletle eş koşmaya çalışan varsa da gereği yerine getirilir, getirilecektir" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Yardım kampanyası AFAD tarafından gerçekleştiriliyor, onun için toplanan bağışlarla ilgili ne harcandı, ne kadar harcandı, bunun tamamen geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de aynı istikamette olacağını söylemek isterim. Bu konuda devletle eş koşmaya çalışan varsa da gereği yerine getirilecektir" dedi.

KAYNAK HALK TV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.