İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 61 tutuklama

İzmir'de, polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 84 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 61'i tutuklandı, 20'si adli kontrol şartıyla 23 kişi ise serbest bırakıldı.

19 Ocak 2024 Cuma 11:05
İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 61 tutuklama

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma yaptı. Yaklaşık 3 ay süren takibin ardından 15 Ocak sabahı operasyon düzenlendi. Özel harekat polisinin destek verdiği, 200 polisin katılımıyla şüphelilerin ev ve iş yerlerine düzenlenen helikopter destekli operasyonda 84 kişi gözaltına alındı. Haklarında gözaltı kararı verilen 23 şüphelinin ise çeşitli suçlardan cezaevinde oldukları belirlendi. Narkotik köpeklerinin de kullandığı şüphelilerin üzerleri ile ev, iş yeri ve eklentilerindeki aramalarda bir miktar esrar, metamfetamin ve uyuşturucu hap, ruhsatsız 7 tabanca, 6 pompalı tüfek, 1 kılıç, 84 tabanca/tüfek fişeği ve hassas terazi ele geçirildi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, dün adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 61'i tutuklandı, 20'si adli kontrol şartıyla olmak üzere 23 kişi ise serbest bırakıldı.

(DHA)

Son Güncelleme: 19.01.2024 11:53
Anahtar Kelimeler:
OperasyonIzmir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176