Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 38 kilogram metamfetamin ele geçirildi

Jandarma ekipleri Başakşehir'de bir depoya düzenlediği operasyonda 38 kilogram metamfetamin ele geçirdi.  Operasyonda yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

21 Aralık 2023 Perşembe 09:01
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 38 kilogram metamfetamin ele geçirildi

İstanbul İl Jandarma  Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde kaçakçılığına yönelik yaptığı çalışmalarda, yabancı uyruklu bir kişinin yasadışı yollarla temin ettiği uyuşturucu maddeleri, İstanbul ili genelinde “Torbacı' olarak tabir edilen kişilere satacağı bilgisi alındı. Yapılan çalışmalar ve takip sonucunda; şüphelinin kimliği ve uyuşturucu maddeyi depoladığı adres tespit edildi.

TAHTA KAVANOZLARA GİZLEMİŞLER

Jandarma ekiplerinin tespit edilen adrese yaptığı operasyonda piyasa değeri yaklaşık 8 buçuk milyon lira olan 38 kilogram tahta kavanozlara gizlenmiş Metamfetamin, 1 ruhsatsız tabanca ve 1hassas terazi ele geçirdi. Yakalanan B.O. isimli kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(DHA)
 

Son Güncelleme: 21.12.2023 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.