Mehmetçik Vakfı’ndan Manisa BBSK’ya Plaket

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı (TSKMEV) Genel Müdürlüğü İzmir Temsilciliği, Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımının TED Ankara Kolejliler maçını tribünde takip etti.

17 Nisan 2022 Pazar 14:14
Mehmetçik Vakfı’ndan Manisa BBSK’ya Plaket

Vakfın kuruluşunun 40’ıncı yılında basketbol takımımız sahaya ‘40’ıncı Yılımızda Yüce Gönüllü Milletimize Şükranlarımızla’ yazılı pankart ile çıktı. Mücadelenin sonunda Vakfın İzmir Temsilcisi Emekli Albay Ömer Ünal, Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü’ye plaket takdim etti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımının TED Ankara Kolejliler ile oynadığı maça Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı (TSKMEV) Genel Müdürlüğü İzmir Temsilciliği de konuk oldu. Vakfın kuruluşunun 40’ıncı yılında Manisa BBSK maça anlamlı bir pankart ile çıktı. ‘40’ıncı Yılımızda Yüce Gönüllü Milletimize Şükranlarımızla’ yazılı pankart tribünlerden de alkış aldı. Karşılaşmanın sonunda Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Vakfın İzmir Temsilcisi Emekli Albay Ömer Ünal ile bir araya geldi. Kulüp Başkanı Güzgülü, bu vatan için gözünü kırpmadan şehadete yürüyen Mehmetçiklerin ve gazilerin haklarının hiçbir zaman ödenemeyeceğini belirterek, “Mehmetçik Vakfımızın 40’ıncı kuruluş yıldönümü münasebetiyle TED Ankara maçında vakıf üyelerimiz ile bir aradaydık. Şanlı ordumuzun her zaman yanındayız. İzmir Temsilcisi Ömer Ünal’a da plaketi nedeniyle teşekkür ediyorum. Bu plaketi tüm Manisalılar adına aldım. Kendilerine nazik davranışları nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176